Jūs esate laukiami!

Miss Cast Away and the Island Girls (2004) / „Mis galaktika“ ir salos mergaitės (Parodija)


Aprašymas

Lėktuvas, kuriuo į grožio konkursą Japonijoje skrenda visas būrys gražuolių iš Amerikos, patiria avariją ir nukrenta negyvenamoje saloje vandenyne.
Du lainerio pilotai atsipeikėja dieviško grožio paplūdimyje apsupti būrio puikiai nuaugusių merginų. Kompaniją papildo žurnalistas, kuris net tokiomis ekstremaliomis sąlygomis nesiliauja kurpęs savo reportažų apie „misių“ kelionę ir nuotykius..

Nors išgyventi saloje turėtų būti nelengva, merginoms sekasi visai neblogai – net ir po kelių mėnesių jos atrodo lyg ką tik nužengusios nuo podiumo. Robinzonėms netrūksta ir būtiniausių daiktų – mat bangos nuolat išplukdo kokią nors dėžę, pilną įvairiausių rakandų – mat lėktuvas, su kuriuo susidūrė gražuolių laineris, priklausė krovinius gabenančiai kompanijai „Federal Express“, tad nieko nuostabaus, kad vandenynas dabar knibžda dėžėmis, kuriose galima rasti net satelitinių antenų ir naujausios kartos robotų, ką jau kalbėti apie bulvių traškučius.
Tačiau ne viskas taip jau gerai. Kartą pakrantėje pasirodo siaubūnas ... gigantiška Juros periodo kiaulė, labiau panaši į dinozaurą...

Imdb (2.0/10) Nuoroda į Imdb